Sterisol Äkta

Sterisol® System

Terveys, turvallisuus ja ympäristö

Olemme kehittäneet Sterisol® System -ihonhoitojärjestelmän parantaaksemme työhyvinvointia ja terveyttä. Ainutlaatuinen ilmatiivis annosteluventtiili eliminoi säilöntäaineiden tarpeen ja pakkausratkaisumme on myös parempi ympäristölle. Tarjoamme tuotteita, jotka suojaavat, puhdistavat ja palauttavat ihon tasapainon.

Sterisolin tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä. Yhdessä ne parantavat hygieniaa, terveyttä ja hyvinvointia sekä pienentävät iho-ongelmien riskiä työpaikalla.

Suojaa

Iho selviää rasitteista paremmin, jos käytät tuotteita, jotka antavat parhaan suojan jo ennen työpäivää. Sterisolilta löydät esimerkiksi hellävaraisia ja kosteuttavia ihovoiteita.

Puhdista

Monissa ammateissa vaaditaan ihon säännöllistä pesua ja desinfiointia. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita aina kevyen lian poistamisesta vaikean lian poistamiseen. Tuotteet ovat aina säilöntäaineettomia, hellävaraisia ja ympäristöystävällisiä.

Hoida

Työpäivän jälkeen tarvitset tuotteita, jotka hoitavat ihoa ja antavat sen palautua päivän rasitusten jälkeen. Tarjoamme useita tuotteita esimerkiksi vartalon ja hiusten pesuun.

Venttiili

Annostelijoissamme oleva venttiili avautuu ja sulkeutuu ilman, että bakteerit pääsevät annospusseihin ja tästä syystä säilöntäaineita ei tarvita. Siksi tuotteemme ovat hellävaraisempia ihollesi.

Annospussi

Ratkaisumme perustuu kokoonpainuviin annospusseihin, jotka tyhjenevät lähes 99 prosenttisesti. Tuotteisiimme ei siis synny niin paljon hukkaa ja annospusseja tarvitsee vaihtaa harvemmin, mikä on puolestaan parempi ympäristölle.

Annostelija

Tarjoamme Sterisol System -tuotteita seuraavan kokoisina: 375 ml, 700 ml, 2,5 l ja 5 l. Kestäviä ja helppokäyttöisiä annostelijoitamme on tarjolla erilaisia. Niitä on sekä manuaalisia että elektroninen, liikkeestä aktivoituva malli.