Sterisolsystem Trad

Sterisol® System

Vastuullinen valinta

Man Computor Nature

Ovatko yrityksenne ympäristöasiat ajan tasalla?

 

Vähennä saippuaan liittyvää muovin kulutusta jopa 83% valitsemalla käyttöön Sterisolin henkilöhygienia- ja ihonhoitojärjestelmä.

 

*Vertailukohtana Sterisolin järjestelmään on käytetty pumpullista saippuapulloa.

 

Muovinkulutusmalli

Muovin kulutusmalli

500 työntekijän yrityksessä, jossa käytetään saippuaa 600 ml:n pumppupulloissa, kuluu n. 89 kg muovia vuodessa. Jos samassa yrityksessä käytettäisiin Sterisol® System -järjestelmää, kuluisi muovia vain n. 15 kg vuodessa. Se on 83% vähemmän!

Vastuullisuus on aina ollut tuotteidemme perusta.

Sterisol Äkta

Sterisol® System

Terveys, turvallisuus ja ympäristö

Olemme kehittäneet Sterisol® System -henkilöhygienia- ja ihonhoitojärjestelmän parantaaksemme työhyvinvointia ja terveyttä. Ainutlaatuinen ilmatiivis annosteluventtiili eliminoi säilöntäaineiden tarpeen ja pakkausratkaisumme on parempi ympäristölle. Tarjoamme tuotteita, jotka suojaavat, puhdistavat ja hoitavat ihoa.

Sterisolin tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä. Yhdessä ne parantavat hygieniaa, terveyttä ja hyvinvointia sekä pienentävät iho-ongelmien riskiä työpaikoilla ja julkisissa tiloissa.

Suojaa

Iho selviää rasitteista paremmin, jos käytät tuotteita, jotka antavat parhaan suojan jo ennen työpäivää. Sterisolilta löydät esimerkiksi hellävaraisia ja kosteuttavia ihovoiteita.

Puhdista

Monissa ammateissa vaaditaan ihon säännöllistä pesua ja desinfiointia. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita aina kevyen lian poistamisesta vaikean lian poistamiseen. Annostelijoissa käytettävät tuotteemme ovat säilöntäaineettomia ja ympäristöystävällisiä.

Hoida

Työpäivän jälkeen tarvitset tuotteita, jotka hoitavat ihoa ja antavat sen palautua päivän rasitusten jälkeen. Tarjoamme tuotteita esim. hiusten ja vartalon pesuun.

Venttiili

Annostelijoissamme oleva venttiili avautuu ja sulkeutuu ilman, että bakteerit pääsevät annospusseihin ja säilöntäaineita ei tarvita. Tästä syystä tuotteemme ovat hellävaraisempia ihollesi.

Annospussi

Ratkaisumme perustuu kokoonpainuviin annospusseihin, jotka tyhjenevät lähes 100-prosenttisesti. Hävikkiä ei synny käytännössä ollenkaan ja annospussien vaihto harvenee, mikä on parempi ympäristölle.

Annostelija

Tarjoamme Sterisol System -tuotteita seuraavan kokoisina: 0,375 l, 0,7 l, 2,5 l ja 5 l. Kestäviä ja helppokäyttöisiä annostelijoitamme on tarjolla erilaisia. Niitä on sekä manuaalisia että elektroninen, liikkeestä aktivoituva malli.