Industri

Teollisuus

Käsienpesuaineet teollisuuteen

Teollisuus on toimiala, jossa ihoon kohdistuu paljon rasitusta ja pesun tarve on suuri. Meillä on yli 40 vuoden kokemus ihonhoitotuotteiden toimittamisesta teollisuudelle ja siksi olemme kehittäneet monipuolisen valikoiman, joka sisältää kaiken tarvittavan ihonhoitoon vaativissakin olosuhteissa.

Valikoimaamme sisältyy tuotteita nestemäisestä saippuasta erillisiin käsienpesuaineisiin, esim. raskaampaan likaan tarkoitettu Tehopesu SUPER. Valikoimastamme löytyy myös esim. Luphenil Suojavoide, joka luo suojakerroksen iholle ja soveltuu erityisesti henkilöille, jotka joutuvat pesemään käsiään usein.

Industri2
Fors

Kestävä kehitys edellä

Sterisol System on ympäristöystävällinen henkilöhygienia -ja ihonhoitojärjestelmä. Kokoonpainuvien annospussien ansiosta olemme saaneet minimoitua muovin kulutuksen - yksittäinen annospussi tuottaa n. 7 kertaa vähemmän muovijätettä kuin esim. perinteinen saippuapullo. 

Koska annospussimme tyhjenevät lähes 100-prosenttisesti, hukkaa ei synny käytännössä lainkaan, mikä on parempi kukkarolle ja säästää myös ympäristöä. 

Sopivat tuotteet teollisuuteen