Vadstena

Usein kysytyt kysymykset

Industri2

Kenelle tai mihin tuotteenne on tarkoitettu?

Tuotteemme on tarkoitettu työpaikoille ja julkisiin tiloihin. Tuotteemme ovat säilöntäaineettomia ja ihoystävällisiä, joten ne soveltuvat useimmille ihmisille käytettäväksi. Tuotteitamme on tällä hetkellä käytössä laajalti esim. teollisuudessa, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla (mm. yli 50 uimahallissa).

 

Miksi puhutte paljon säilöntäaineettomuudesta?

Säilöntäaineet voivat tutkitusti aiheuttaa erilaisia iho-ongelmia. Annospussimme ovat ilmatiiviitä ja bakteerivapaita, joten säilöntäaineille ei ole tarvetta Sterisol System -tuotteissa. Mitä vähemmän henkilöhygienia -ja ihonhoitotuotteissa on lisäaineita tai säilöntäaineita, sen parempi se on myös iholle.

 

Mitä tarkoitetaan Sterisol System -henkilöhygienia- ja ihonhoitojärjestelmällä?

Sterisol System -henkilöhygienia- ja ihonhoitojärjestelmällä tarkoitetaan annostelijoissa käytettäviä tuotteitamme. Puhumme järjestelmästä, koska asiakkaan on mahdollista saada meiltä kaikki tarvittava henkilöhygienian -ja ihon hoitamiseen. Samassa annostelijassa on mahdollista käyttää mitä tahansa Sterisolin ko. kokoluokan tuotteista.

 

Mistä tuotteitanne on mahdollista ostaa?

Meiltä löytyy paljon jälleenmyyjiä Suomesta, esim. teknisen kaupan erikoisliikkeitä, puhtausalan tukkuliikkeitä ja toimistotarvikeliikkeitä. Lue lisää jälleenmyyjistämme "Ota yhteyttä" -osion alta.

 

Mistä on mahdollista löytää tuotteidenne käyttöturvallisuustiedotteet ja tuotelehdet?

Käyttöturvallisuustiedotteet ja tuotelehdet löytyvät kunkin tuotteen kohdalta, "Dokumentit" -osion alta.

 

En löydä etsimääni tuotetta verkkosivuiltanne. Mikä avuksi?

Joidenkin tuotteiden nimet ovat muuttuneet vuosien varrella. Esim. aiemmin "Farena" -nimen alla kulkeneet tuotteet on nykyään nimetty "Sterisol Sweden" -tuotteiksi. Varmin tapa löytää oikea tuote verkkosivuiltamme on syöttää tuotteen nelinumeroinen tuotenumero ylhäällä olevaan hakukenttään.

Voit aina myös kääntyä asiakaspalvelumme tai myyjiemme puoleen. Yhteystiedot löytyvät "Ota yhteyttä" -osion alta.

 

Ovatko tuotteenne ympäristöystävällisiä?

Kyllä ovat. Yksittäinen annospussimme tuottaa n. 7 kertaa vähemmän muovijätettä kuin esim. perinteinen saippuapullo. Useimmilta tuotteiltamme löytyy lisäksi pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki.

 

Tuotteessani on ongelma. Mihin voin reklamoida siitä?

Jos tuotteessasi on mitä tahansa ongelmaa, voit aina olla yhteydessä suoraan meihin. Asiakaspalvelumme ja myyjiemme yhteystiedot löydät kätevästi "Ota yhteyttä" -osion alta.