Shutterstock 692631241

Ravintolat

Iho jatkuvan rasituksen alaisena

Ravintola-alalla on tärkeää pystyä liikkumaan joustavasti eri työasemien välillä ilman, että käsihygienia kärsii. Astioiden, elintarveikkeiden, kassakoneiden ja monien muiden tavaroiden käsittely vaatii monipuolista henkilöhygienia- ja ihonhoitojärjestelmää.

Kun hygieniavaatimukset ovat korkealla ja käsiä täytyy pestä usein, aiheuttaa se jatkuvaa rasitusta iholle. Tuotteemme on suunniteltu toimimaan yhdessä ja muodostamaan kestävän henkilöhygienia- ja ihonhoitojärjestelmän, joka parantaa työhyvinvointia. 

PESE KÄDET (4)
Vattern Gees

Ympäristöystävällinen järjestelmä

Sterisol® System -annospussit ovat ilmatiiviitä, joten säilöntäaineille ei ole tarvetta. Annospussimme tyhjenevät lisäksi lähes 100-prosenttisesti.

Koska annospussimme tarvitsevat huomattavasti vähemmän muovia kuin esim. perinteiset saippuapullot, voimme minimoida muovin käytön ja ajatella ympäristöä.

Ravintoloihin suosittelemme ÄKTA Nestesaippuaa, jolla on tutkittua tehoa ja joka on hyväksytty EU-standardin EN 1499 mukaisesti. Valikoimaamme kuuluu myös käsidesi, jossa on ihoa kosteuttavia ominaisuuksia. 

Sopivat tuotteet ravintoloihin