Vadstena

Ihonhoitoa ilman säilöntäaineitaIho-ongelmat ovat hyvin tyypillisiä monilla toimialoilla ja ne ovat usein syynä sairauspoissaoloihin. Säilöntäaineet ovat osoittautuneet vaikuttaviksi tekijöiksi mm. dermatiitin, allergioiden ja ihottuman suhteen. Filosofiamme on yksinkertainen – kaikilla tuotteissamme olevilla ainesosilla tulisi olla jokin erityinen funktio ja sen tulisi edistää terveyttä. Siksi säilöntäaineille ja muille tarpeettomille lisäaineille ei ole sijaa Sterisol® System -ihonhoitojärjestelmässämme.

Industri

Teollisuus

Teollisuus on toimiala, jossa ihoon kohdistuu paljon rasitusta ja pesun tarve on suuri. Sterisolin valikoimaan kuuluu kaikkea nestemäisestä saippuasta erillisiin käsienpesuaineisiin, esimerkiksi raskaampaan likaan tarkoitettu Tehopesu SUPER. Valikoimastamme löytyy myös Luphenilin kaltainen voide, joka luo erillisen suojakerroksen iholle ja soveltuu erityisesti henkilöille, jotka joutuvat pesemään käsiään usein.

Sterisol Skyddad Miljo 1

Elintarvikeala

Hygieniavaatimukset ovat korkeita elintarviketeollisuudessa. Tällä pyritään estämään mm. bakteerien siirtyminen elintarvikkeisiin. Sterisol Käsidesi tuhoaa tehokkaasti iholla olevat mikro-organismit. Tuotteeseen lisätty glyseriini estää myös ihon kuivumista. ULTRA Nestesaippuaa voidaan käyttää kevyeen likaan. Rasvat ja proteiinit voivat olla vaikeita poistaa iholta, oikea valinta on tällöin tehokas käsienpesuaine Sterisol ORIGINAL.

Nurse 179442077

Terveydenhuolto

Alalla, jolla hygienia on elintärkeää, joutuu usein pesemään ja desinfioimaan käsiä. Sterisolin tuotteet tarjoavat tähän tehokkaan ja hellävaraisen ratkaisun. Sterisol Käsidesiä käytetään suoraan kuiviin käsiin. Käsien pesemiseen Sterisol tarjoaa useita mietoja ja iholle lempeitä saippuoita, kuten esim. herkälle iholle kehitetty ULTRA. 

Simhall

Uimahallit

Uima-altaan pitäminen puhtaana on suuri haaste, joka vaatii aikaa, henkilöstöä, kemikaaleja ja laitteita. Klooria pidetään parhaana lääkkeenä kylpyveden desinfioinnissa, mutta mitä saastuneempaa vesi on, sitä enemmän klooria sen puhdistamiseen tarvitaan. Sterisol tarjoaa tuotteita, joilla on todellista vaikutusta uima-altaiden allasveteen. ULTRA Hair & Body tarjoaa hygieenisen pesun hiuksille ja vartalolle, ja sen lempeä tuoksu sekä pehmeä koostumus ovat houkuttelevia myös käyttäjän näkökulmasta.

Shutterstock 692631241

Ravintolat

Ravintola-alalla on tärkeää pystyä liikkumaan joustavasti eri työasemien välillä ilman että käsihygienia kärsii. Tavaroiden, kassakoneiden, astioiden ja ruoan käsittely vaatii monipuolista ihonhoitojärjestelmää, jossa elintarvikkeiden hygieenisyys on keskiössä. Ravintoloihin suosittelemme ÄKTA Nestesaippuaamme, jolla on todistettua tehoa ja joka on hyväksytty EU-standardin EN1499 mukaisesti. Tarjoamme myös käsidesinfektioaineita, joissa on ihoa kosteuttavia ominaisuuksia. 

Office

Toimistot

Monet ihmiset työskentelevät toimistoissa hyvin lähekkäin. Tämä tekee henkilökohtaisesta käsihygieniasta huolehtimisesta entistäkin tärkeämpää. Toinen huomioon otettava asia on, että suuri osa työstä tapahtuu erittäin kuivassa ja hyvin ilmastoidussa ympäristössä. Sterisolin tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä ja muodostamaan kestävän ihonhoitojärjestelmän, joka parantaa työhyvinvointia.