Vadstena

Henkilöhygieniaa ja ihonhoitoa ilman säilöntäaineitaIho-ongelmat ovat hyvin tyypillisiä monilla toimialoilla ja ne ovat usein syynä sairauspoissaoloihin. Säilöntäaineet ovat osoittautuneet vaikuttaviksi tekijöiksi mm. allergioiden, dermatiitin ja ihottuman suhteen. Filosofiamme on yksinkertainen – kaikilla tuotteissamme olevilla ainesosilla tulisi olla jokin funktio ja sen tulisi edistää terveyttä. Säilöntäaineille ja tarpeettomille lisäaineille ei ole sijaa Sterisol® System -henkilöhygienia- ja ihonhoitojärjestelmässämme.

Industri

Teollisuus

Teollisuus on toimiala, jossa ihoon kohdistuu paljon rasitusta ja pesun tarve on suuri. Valikoimaamme sisältyy tuotteita nestemäisestä saippuasta erillisiin käsienpesuaineisiin, esim. raskaampaan likaan tarkoitettu Tehopesu SUPER. Valikoimastamme löytyy myös esim. Luphenil Suojavoide, joka luo suojakerroksen iholle ja soveltuu erityisesti henkilöille, jotka joutuvat pesemään käsiään usein.

Sterisol Skyddad Miljo 1

Elintarvikeala

Hygieniavaatimukset ovat korkeita elintarviketeollisuudessa. Tällä pyritään estämään mm. bakteerien siirtyminen elintarvikkeisiin. Sterisol Käsidesi tuhoaa tehokkaasti iholla olevat mikro-organismit ja tuotteeseen lisätty glyseriini estää ihon kuivumista. ULTRA Nestesaippuaa voidaan käyttää kevyeen likaan. Erilaiset rasvat ja proteiinit voivat puolestaan olla vaikeita poistaa iholta, tällöin oikea valinta on tehokas käsienpesuaine Sterisol ORIGINAL.

Nurse 179442077

Terveydenhuolto

Alalla, jolla hygienia on elintärkeää, joutuu usein pesemään ja desinfioimaan käsiä. Tuotteemme tarjoavat tähän tehokkaan ja hellävaraisen ratkaisun. Sterisol Käsidesiä on saatavana useissa eri muodoissa ja koska siinä on niin ihoa ravitsevia kuin pehmentäviäkin ainesosia, se ei kuivata paljoa ihoa. Käsien pesemiseen suosittelemme ÄKTA Nestesaippuaa. Kaikkia nestesaippuoitamme on saatavilla hajusteettomina, mikä on tärkeää esim. mahdollisten allergioiden kannalta.

Simhall

Uimahallit

Uima-altaan pitäminen puhtaana on suuri haaste, joka vaatii aikaa, henkilöstöä, kemikaaleja ja laitteita. Klooria pidetään parhaana lääkkeenä kylpyveden desinfioinnissa, mutta mitä saastuneempaa vesi on, sitä enemmän klooria sen puhdistamiseen tarvitaan. Sterisol tarjoaa tuotteita, joilla on todellista vaikutusta allasveden laatuun. ULTRA Hair & Body tarjoaa hygieenisen pesun hiuksille ja vartalolle, ja sen lempeä tuoksu sekä pehmeä koostumus ovat houkuttelevia käyttäjän näkökulmasta.

Shutterstock 692631241

Ravintolat

Ravintola-alalla on tärkeää pystyä liikkumaan joustavasti eri työasemien välillä ilman, että käsihygienia kärsii. Astioiden, elintarvikkeiden, kassakoneiden ja monien muiden tavaroiden käsittely vaatii monipuolista henkilöhygienia- ja ihonhoitojärjestelmää, jossa hygienia on keskiössä. Ravintoloihin suosittelemme ÄKTA Nestesaippuaa, jolla on tutkittua tehoa ja joka on hyväksytty EU-standardin EN 1499 mukaisesti. Valikoimaamme kuuluu myös käsidesi, jossa on ihoa kosteuttavia ominaisuuksia.

Office

Toimistot

Ihmiset työskentelevät toimistoissa monesti hyvin lähekkäin. Tämä tekee henkilökohtaisesta käsihygieniasta huolehtimisesta entistäkin tärkeämpää. Toinen huomioon otettava asia on, että suuri osa työstä tapahtuu erittäin kuivassa ja ilmastoidussa ympäristössä. Sterisolin tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä ja muodostamaan kestävän henkilöhygienia- ja ihonhoitojärjestelmän, joka parantaa työhyvinvointia.