Nimetön Suunn.Malli (27)

Asiakkaitamme

Sterisolilla on laajalti asiakkaita esim. teollisuudessa, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla.

Tuotteitamme käytetään lisäksi yli 50 uimahallissa ympäri Suomen.

DSCF1720 Edited

Brunberg

Brunbergillä ollaan tyytyväisiä siihen, että Sterisolin ihonhoitojärjestelmän tuotteet ovat säilöntäaineettomia. Se, että Sterisolilta löytyy myös hajusteettomia vaihtoehtoja, on tärkeä tekijä. Elintarviketeollisuudessa ei saa olla hajuja eikä makuja missään tuotteissa. Esim. suklaa on todella herkkä imemään itseensä kaikki mahdolliset, ulkopuoliset hajut. Jos käsissä on hajustetta, haju tarttuu suklaaseen, vaikka käsissä olisi hanskat.

PSX 20200622 124544

Keravan uimahalli

Hygienia näyttelee isoa roolia Keravan uimahallilla. Uinninvalvojat vahtivat, että jokainen uimari on käynyt suihkussa ennen altaaseen menoa.

Varsinainen vedenkäsittely toimii niin, että laitteisto lukee jatkuvasti allasveden laatua ja syöttää veteen puhdistusainetta eli klooria aina tarpeen mukaan. Arjan mukaan on varsin hyvä merkki, jos uimahallilla ei haise kloori.

"Kun likaa tulee ja kloori muuttuu sidotuksi klooriksi, eli se alkaa haista, on kloori joutunut tekemään töitä."

Sterisolin ULTRA Nestesaippua ei sisällä säilöntäaineita tai turhia lisäaineita, ja myös tällä on merkitystä allasveden laatuun.

DSCF0500 Edited

Naisvuoren uimahalli

Mikkelissä sijaitsevaa Naisvuoren uimahallia on joskus kutsuttu kansansuussa maailman vahvimmaksi uimahalliksi. Tämä johtuu siitä, että se on yksi niitä harvoja halleja Suomessa, mikä on rakennettu kallion sisään.

DSCF0438 Edited

Pajulahden uimahalli

Liikuntakeskus Pajulahti on Lahden Nastolassa sijaitseva urheiluopisto ja vapaa-ajan liikuntakeskus. Se on myös Suomen ainoa Olympia- ja Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus.

DSCF1738 Edited

Tarmola Padel

Tarmola Padel käyttää hallissaan Sterisolin tyylikkäitä Ecoline-annostelijoita. Käsienpesupisteillä on omat annostelijat saippualle ja kenttien yhteydessä puolestaan omat annostelijat käsidesinfektioaineelle. Yksi syy minkä takia Patrik kumppaneineen päätyi Sterisolin annostelijoihin oli se, että Sterisol toimii Suomen Padelliiton virallisena olosuhdekumppanina. "Olisimme mistä tahansa voineet annostelijat periaatteessa ottaa, mutta toki myös se vaikutti, että annostelijat ovat siistin näköiset ja sopivat paikan värimaailmaan", sanoo yrittäjä Patrik Björkman.