Nimetön Suunn.Malli (27)

Asiakkaitamme

Sterisolilla on laajalti asiakkaita esim. teollisuudessa, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla.

Tuotteitamme käytetään lisäksi yli 50 uimahallissa ympäri Suomen.

DSCF1720 Edited

Brunberg

Brunbergillä ollaan tyytyväisiä siihen, että Sterisolin ihonhoitojärjestelmän tuotteet ovat säilöntäaineettomia. Se, että Sterisolilta löytyy myös hajusteettomia vaihtoehtoja, on tärkeä tekijä. Elintarviketeollisuudessa ei saa olla hajuja tai makuja missään tuotteissa. Esim. suklaa on todella herkkä imemään itseensä kaikki ulkopuoliset hajut. 

Sterisol on vahva tekijä suomalaisessa elintarviketeollisuudessa ja pitkään kestänyt yhteistyö Brunbergin kanssa on hyvä osoitus tuotteiden laadukkuudesta.

PSX 20200622 124544

Keravan uimahalli

Hygienia näyttelee isoa roolia Keravan uimahallilla. Uinninvalvojat vahtivat, että jokainen uimari on käynyt suihkussa ennen altaaseen menoa.

Varsinainen vedenkäsittely toimii niin, että laitteisto lukee jatkuvasti allasveden laatua ja syöttää veteen puhdistusainetta eli klooria aina tarpeen mukaan. Arjan mukaan on varsin hyvä merkki, jos uimahallilla ei haise kloori.

"Kun likaa tulee ja kloori muuttuu sidotuksi klooriksi, eli se alkaa haista, on kloori joutunut tekemään töitä."

Sterisolin ULTRA Nestesaippua ei sisällä säilöntäaineita tai turhia lisäaineita ja myös tällä on merkitystä allasveden laatuun.

DSCF0500 Edited

Naisvuoren uimahalli

Mikkelissä sijaitsevaa Naisvuoren uimahallia on joskus kutsuttu kansan suussa maailman vahvimmaksi uimahalliksi. Tämä johtuu siitä, että se on yksi niitä harvoja halleja Suomessa, mikä on rakennettu kallion sisään.

Uimahallin siivoushenkilöstö arvostaa Sterisolin tuotteissa erityisesti annostelijoiden helppokäyttöisyyttä. Ne on myös helppo pitää puhtaana ja annospussin vaihtaminen käy hetkessä.

DSCF0438 Edited

Pajulahden uimahalli

Liikuntakeskus Pajulahti on Lahden Nastolassa sijaitseva urheiluopisto ja vapaa-ajan liikuntakeskus. Se on myös Suomen ainoa Olympia- ja Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus.

Pajulahden uimahallin asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Sterisolin annostelijoihin ja suihkusaippuaan. Hallimestarin mielestä hallin siisteystaso on parantunut, sillä Sterisolin suihkusaippua irtoaa pinnoilta helposti huuhtelemalla. 

Raaseporin Kaupunki Sirpa Kilpeläinen

Raaseporin kaupunki

Komeista linnanraunioistaan tunnettu Raaseporin kaupunki on Sterisolin asiakas ja Sterisolin henkilöhygienia -sekä ihonhoitotuotteita on käytössä kaupungin monissa eri tiloissa.

Sterisolin tuotteissa kaupungin siivoustyönjohtaja Sisko Kilpeläinen arvostaa mm. ihoystävällisyyttä. Sterisolin annostelijatuotteet ovat säilöntäaineettomia ja se on Siskon mielestä suuri valtti, koska hän joutuu työpäivän aikana pesemään käsiään paljon. Myös kaupunkilaisten suusta hän on kuullut hyvää palautetta koskien Sterisolin tuotteita.

DSCF1738 Edited

Tarmola Padel

Tarmola Padel käyttää hallissaan Sterisolin tyylikkäitä Ecoline-annostelijoita. Käsienpesupisteillä on omat annostelijat saippualle ja kenttien yhteydessä puolestaan omat annostelijat käsidesinfektioaineelle. Yksi syy minkä takia Patrik kumppaneineen päätyi Sterisolin annostelijoihin oli se, että Sterisol toimii Suomen Padelliiton virallisena olosuhdekumppanina.

"Olisimme mistä tahansa voineet annostelijat periaatteessa ottaa, mutta toki myös se vaikutti, että annostelijat ovat siistin näköiset ja sopivat paikan värimaailmaan", sanoo yrittäjä Patrik Björkman.