Vadstena

Historia

Terveys ja ympäristö edellä

Vuonna 1977 Sterisol toi markkinoille mullistavan Sterisol® System -ihonhoitojärjestelmän. Sen takana oli useita vuosia kestänyt kehitystyö ja tahtotila parantaa kaikkien työssä käyvien ihmisten arkea. Luomalla ilma -ja bakteeritiiviin järjestelmän, Sterisol pystyi toimittamaan nestemäistä saippuaa ilman säilöntäaineita ja muita lisäaineita, jotka ärsyttävät ihoa ja voivat aiheuttaa esimerkiksi allergioita sekä ihottumaa. Koska Sterisolin annospussit tyhjenevät lähes 100-prosenttisesti, tarkoittaa se paljon pienempiä ympäristövaikutuksia moniin muunlaisiin pakkausratkaisuihin verrattuna.

Made In Sweden
Sterisol Äkta

Innovaatioperinne

Ihonhoito ja ympäristön huomioiminen yhdistettiin ainutlaatuisella ruotsalaisella innovaatiolla. Nykyään yhä useammat ihmiset kiinnittävät huomiota iho-ongelmiin ja terveysriskeihin, joita säilöntäaineet ja lisäaineet voivat aiheuttaa ihonhoito -ja hygieniatuotteissa. Huomasimme tämän jo yli 40 vuotta sitten ja teimme jotakin tilanteen muuttamiseksi. Olimme silloin pioneereja ja olemme sitä edelleen.  

Veden läheisyys

Sterisolin tehdas on sijainnut Vadstenassa, Vättern-järven laidalla 1980-luvun alusta saakka. Lähes kaikki tuotteemme on kehitetty ja valmistettu siellä, ja niiden laatua testataan aina tuotannon eri vaiheissa - voidaksemme olla varmoja siitä, että tuotteet täyttävät kaikki tarvittavat standardit. Veden läheisyys tarkoittaa myös vastuuta ja sitoutumista ympäristömme hyvinvointiin - asia, joka todella näkyy tuotteissamme. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laadukasta ja vastuullista ihonhoitoa asiakkaillemme!  

Vadstena