Vadstena

Historia

Terveys ja ympäristö edellä

V. 1977 Sterisol toi markkinoille mullistavan Sterisol® System -henkilöhygienia- ja ihonhoitojärjestelmän. Sen takana oli useita vuosia kestänyt kehitystyö ja tahtotila parantaa kaikkien työssä käyvien ihmisten arkea. Luomalla ilma -ja bakteeritiiviin järjestelmän, Sterisol pystyi valmistamaan nestemäistä saippuaa ilman säilöntäaineita ja muita lisäaineita, jotka voisivat ärsyttää ihoa ja aiheuttaa esim. allergioita sekä ihottumaa. Koska Sterisolin annospussit tyhjenevät lähes 100-prosenttisesti, tarkoittaa se paljon pienempiä ympäristövaikutuksia moniin muunlaisiin pakkausratkaisuihin verrattuna.

Made In Sweden
Sterisol Äkta

Säilöntäaineissa piilevät riskit

Ihonhoito, henkilöhygienian ylläpitäminen ja ympäristön huomioiminen yhdistettiin ainutlaatuisella ruotsalaisella innovaatiolla. Nykyään yhä useammat ihmiset kiinnittävät huomiota iho-ongelmiin ja terveysriskeihin, joita säilöntäaineet ja lisäaineet voivat aiheuttaa henkilöhygienia- ja ihonhoitotuotteissa. Huomasimme tämän jo yli 40 vuotta sitten ja teimme jotakin tilanteen muuttamiseksi. Olimme silloin pioneereja ja olemme sitä edelleen.  

Vesistön läheisyys

Sterisolin tehdas on sijainnut Vadstenassa, Vättern-järven laidalla 1980-luvun alusta saakka. Lähes kaikki tuotteemme kehitetään ja valmistetaan siellä, ja niiden laatua testataan tuotannon eri vaiheissa voidaksemme olla varmoja siitä, että tuotteet täyttävät kaikki tarvittavat laatustandardit. Vesistön välitön läheisyys merkitsee myös vastuuta ja sitoutumista ympäristömme hyvinvointiin - asia, joka todella näkyy tuotteissamme. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laadukkaita ja vastuullisia tuotteita asiakkaillemme!  

Vadstena