Sterisol Skyddad Miljo 1

Elintarvikeala

Riskinä bakteerien siirtyminen elintarvikkeisiin

Hygieniavaatimukset ovat korkeita elintarviketeollisuudessa. Tällä pyritään estämään mm. bakteerien siirtymistä elintarvikkeisiin. Sterisol Käsidesi tuhoaa tehokkaasti iholla olevat mikro-organismit ja tuotteeseen lisätty glyseriini estää ihon kuivumista.

ULTRA Nestesaippuaa voidaan käyttää kevyeen likaan. Erilaiset rasvat ja proteiinit voivat puolestaan olla vaikeita poistaa iholta, tällöin oikea valinta on tehokas käsienpesuaine Sterisol ORIGINAL.

Startimage1
Nimetön Suunn.Malli (87)

Yhä useampi meistä on allerginen säilöntäaineille

Monet henkilöhygienia- ja ihonhoitotuotteissa olevat säilöntäaineet johtavat allergioihin ajan myötä, ja nykyisin jo n. 4-6% väestöstä on allergisia säilöntäaineille. Oikean henkilöhygienia- ja ihonhoitojärjestelmän valitseminen työpaikalle on myös työhyvinvointikysymys. Tuotteemme on jaettu kolmeen eri sektoriin: ne suojaavat, puhdistavat tai hoitavat ihoa. Sterisol® System annospussit ovat ilmatiiviitä, joten säilöntäaineille ei ole tarvetta.

Annospussimme tyhjenevät lähes 100-prosenttisesti. Koska annospussit tarvitsevat huomattavasti vähemmän muovia kuin esim. perinteiset saippuapullot, pystymme minimoimaan tarvittavan muovin käytön ja ajattelemaan ympäristöä.

Sopivat tuotteet elintarvikealalle