Raaseporin Kaupunki Sirpa Kilpeläinen

Raaseporin kaupunki

Komeista linnanraunioistaan tunnettu Raaseporin kaupunki on Sterisolin asiakas ja Sterisolin henkilöhygienia -sekä ihonhoitotuotteita on käytössä kaupungin monissa eri tiloissa.

Kaupungin siivoustyönjohtajana toimii Sisko Kilpeläinen, joka on ennen Raaseporin palvelukseen siirtymistä tehnyt n. 10 vuoden ajan puhtauspalvelualan töitä ja toiminut mm. siivoustyönohjaajana Hangon kaupungilla.  "Nautin työstäni ja arvostan mahdollisuutta olla osana Raaseporin iloista työyhteisöä", sanoo Sisko nykyisestä työnantajastaan.

 

Säilöntäaineettomuus on suuri valtti

Sterisolin tuotteissa Sisko arvostaa mm. ihoystävällisyyttä. Sterisolin annostelijatuotteet ovat säilöntäaineettomia ja se on Siskon mielestä suuri valtti, koska hän joutuu työpäivän aikana pesemään käsiään paljon. Myös kaupunkilaisten suusta hän on kuullut hyvää palautetta koskien Sterisolin tuotteita.

Minkälaisia asioita Sisko sitten yleisesti arvostaa henkilöhygienia- ja ihonhoitotuotteissa? "Itselleni tärkeää on tietenkin, etteivät tuotteet kuivata käsiä. Tuotteiden yhteensopivuus on myös tärkeää työmme kannalta. On hyvä, että samaan annostelijaan sopii useampi eri tuote (niin käsidesi kuin saippuakin). Arvostan myös vastuullisuutta ja kestävää kehitystä."