Skin Care at Work

 

Olemme olleet edelläkävijöitä työpaikoilla ja julkisissa tiloissa käytettävissä säilöntäaineettomissa ihonhoitotuotteissa. Visiomme on olla sitä jatkossakin. Mutta, haluamme luoda ihmisille myös entistä käytännöllisempiä ihonhoitotuotteita, jotka tarjoavat uusia mahdollisuuksia liiketoimintaan. Suunnittelemme kokonaisratkaisuja, jotka on mukautettu työpaikan erityistarpeisiin - kiinteiden ja liikuteltavien järjestelmien yhdistelmä tarkoittaa, että tuotteemme voivat aina olla lähellä käyttäjää. Kaikki asiakkaamme ovat ainutlaatuisia erilaisine tarpeineen. Siksi tarjoamme laajan ja joustavan tuotevalikoiman, mutta myös yli 40 vuoden kokemuksen ja tiedon ihonhoidosta työpaikoilla.

Sterisol Äkta

Made in Sweden -

ruotsalainen innovaatio

Tuotteemme ja järjestelmämme kehitetään ja valmistetaan Ruotsissa. Pyrimme aina välttämään tarpeettomia lisäaineita. Toimintamme on sertifioitu ISO 14001 ja ISO 9001-standardien mukaisesti ja täyttää ISO 13485 -standardin vaatimukset.

Osa Gepe Groupia

Sterisol on ollut vuodesta 1992 Gepe Groupin omistuksessa. Gepe Group käsittää 7 tuotantolaitosta ja myyntiorganisaatiota yhteensä 4 eri maassa. Gepe Groupin yrityksille on yhteistä, että niiden toiminta perustuu vahvaan innovaatiovoimaan ja pitkän tähtäimen kehitykseen. Toiminta on jaettu viiteen eri liiketoiminta-alueeseen: Occupational Skincare, Medical Devices, Plastic Components, Animal Identification ja Photo Accessories.