Skin Care at Work

 

Olemme olleet edelläkävijöitä työpaikoilla ja julkisissa tiloissa käytettävissä säilöntäaineettomissa henkilöhygienia- ja ihonhoitotuotteissa. Visiomme on olla sitä jatkossakin. Mutta, haluamme luoda ihmisille myös entistä käytännöllisempiä henkilöhygienia- ja ihonhoitotuotteita, jotka tarjoavat uusia mahdollisuuksia liiketoimintaan. Suunnittelemme kokonaisratkaisuja, jotka on mukautuvat työpaikan kuin työpaikan erityistarpeisiin - kiinteiden ja liikuteltavien järjestelmien yhdistelmä tarkoittaa sitä, että tuotteemme voivat aina olla lähellä käyttäjää.

Kaikki asiakkaamme ovat ainutlaatuisia erilaisine tarpeineen. Siksi tarjoamme paitsi laajan ja joustavan tuotevalikoiman, myös yli 40 vuoden kokemuksen sekä tiedon henkilöhygieniasta ja ihonhoidosta työpaikoilla.

Sterisol Äkta

Made in Sweden -

ruotsalainen innovaatio

Tuotteemme ja järjestelmämme kehitetään sekä valmistetaan Ruotsissa. Annostelijoissa käytettävät tuotteemme ovat säilöntäaineettomia ja pyrimme aina välttämään tarpeettomien lisäaineiden käyttöä tuotteissamme.

Toimintamme on sertifioitu ISO 14001 ja ISO 9001-standardien mukaisesti ja täyttää ISO 13485 -standardin vaatimukset.

Osa Gepe Groupia

Sterisol on ollut v. 1992 sveitsiläisen Gepe Groupin omistuksessa. Gepe Groupiin kuuluu seitsemän tuotantolaitosta ja myyntiorganisaatiota yhteensä neljässä eri maassa. Gepe Groupin yrityksille on yhteistä se, että niiden toiminta perustuu vahvaan innovaatiovoimaan ja pitkän tähtäimen kehitystyöhön.

Konsernin toiminta on jaettu viiteen eri liiketoiminta-alueeseen: Occupational Skincare, Medical Devices, Plastic Components, Animal Identification ja Photo Accessories.