Nurse 179442077

Terveydenhuolto

Kun hygienia ratkaisee

Alalla, jolla hygienia on elintärkeää, joutuu usein pesemään ja desinfioimaan käsiä. Meillä on yli 40 vuoden kokemus ihonhoitotuotteiden toimittamisesta työpaikoille, joissa hygienia on keskeisessä asemassa. Sterisol Käsidesiä on saatavana useissa eri muodoissa ja koska siinä on niin ihoa ravitsevia kuin pehmentäviäkin ainesosia, se ei kuivata paljoa ihoa.

Käsien pesemiseen suosittelemme ÄKTA Nestesaippuaa, joka on hyväksytty korkeatasoisissa testeissä EU-standardin EN 1499 mukaisesti. Näissä testeissä ÄKTA:n havaittiin poistavan käsistä 99,9 % tutkituista mikro-organismeista. Tämä tarkoittaa, että sillä on tutkittua tehoa.

Doctor 06 Midimork
Shutterstock 1073270057

Ihottuma on nykyään yleisin ihosairaus

Tuotteemme on suunniteltu toimimaan yhdessä ja muodostamaan kestävän ihonhoitojärjestelmän, joka parantaa työhyvinvointia.

Monet meistä kärsivät kuivasta ihosta ja ihottuma on nykyään yleisin ihosairaus. Ihovoiteillamme kykenet suojaamaan ja vaalimaan ihoasi. Kaikkia nestesaippuoitamme on saatavilla hajusteettomina, mikä on tärkeää esim. mahdollisten allergioiden kannalta.

Sopivat tuotteet terveydenhuoltoon