Simhall

Uimahallit

Uima-altaan pitäminen puhtaana on suuri haaste, joka vaatii aikaa, henkilöstöä, kemikaaleja ja laitteita. Klooria pidetään parhaana lääkkeenä uimaveden desinfioinnissa, mutta mitä saastuneempaa vesi on, sitä enemmän klooria sen puhdistamiseen tarvitaan. Viime vuosina tämä on tunnistettu henkilöstön työhyvinvointiongelmaksi, koska liiallinen kloori voi aiheuttaa silmäongelmia ja hengitysvaikeuksia.

Jos uimarit ovat puhtaita laskeutuessaan altaaseen, ovat olosuhteet paremmat klooripitoisuuden vähentämiseksi. Samalla siivouksen ja uimaveden ylläpidon kustannukset voidaan pitää alhaisena. Työntekijöiden ja työympäristön hyvinvoinnin kannalta on erittäin tärkeää, että jokainen meistä muistaa huolehtia riittävästä hygieniasta ja peseytymisestä ennen uima-altaaseen astumista.

 

Sterisol tarjoaa tuotteita, joilla on todellista vaikutusta uima-altaiden allasveteen. ULTRA Hair & Body tarjoaa hygieenisen pesun hiuksille ja vartalolle, ja sen lempeä tuoksu sekä pehmeä koostumus ovat houkuttelevia myös käyttäjän näkökulmasta. Sterisol® System perustuu älykkäisiin annostelijoihin ja kokoontaitettaviin annospusseihin, jotka tyhjenevät lähes 99-prosenttisesti. Ihonhoitojärjestelmämme minimoi muovin kulutuksen ja annospussin vaihtamiseen tarvittavan ajan. Sterisol® System tarjoaa myös ÄKTA Nestesaippuat erittäin tehokkaaseen käsienpesuun. ÄKTA on hyväksytty EU-standardi EN1499 mukaisesti ja sen on testeissä havaittu kykenevän poistamaan käsistä 99,9 % tutkituista mikro-organismeista. Koska Sterisol® System on ilma -ja bakteeritiivis, säilöntäaineita ei tarvita. Ihon hoitamiseksi tarjoamme myös voiteita, jotka on erityisesti suunniteltu suojaamaan ja hoitamaan ihoa. 

 

Sopivat tuotteet uimahalleihin