Simhall

Uimahallit

Liiallisen kloorin tuomat haitat

Uima-altaan pitäminen puhtaana on suuri haaste, joka vaatii aikaa, henkilöstöä, kemikaaleja ja laitteita. Klooria pidetään parhaana lääkkeenä uimaveden desinfioinnissa, mutta mitä saastuneempaa vesi on, sitä enemmän klooria sen puhdistamiseen tarvitaan. Viime vuosina tämä on tunnistettu henkilöstön työhyvinvointiongelmaksi, koska liiallinen kloori voi aiheuttaa silmäongelmia ja hengitysvaikeuksia.

Jos uimarit ovat puhtaita laskeutuessaan altaaseen, klooripitoisuuden vähentäminen helpottuu. Samalla siivouksen ja uimaveden ylläpidon kustannukset voidaan pitää alhaisina. Työntekijöiden ja työympäristön hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että jokainen meistä muistaa huolehtia riittävästä hygieniasta ja peseytymisestä ennen uima-altaaseen astumista.

Action Athlete Blue 863988
Nimetön Suunn.Malli (62)

Tuotteemme pitävät myös allasveden puhtaampana

Tarjoamme tuotteita, joilla on todellista vaikutusta allasveden laatuun. ULTRA Hair & Body tarjoaa hygieenisen pesun hiuksille ja vartalolle, ja sen lempeä tuoksu sekä pehmeä koostumus ovat houkuttelevia käyttäjän näkökulmasta. Sterisol® System perustuu älykkäisiin annostelijoihin ja kokoonpainuviin annospusseihin, jotka tyhjenevät lähes 100-prosenttisesti. Ihonhoitojärjestelmämme minimoi muovin kulutuksen ja annospussien vaihtamiseen tarvittavan ajan.

Sterisol® System tarjoaa myös ÄKTA Nestesaippuat erittäin tehokkaaseen käsienpesuun. ÄKTA on hyväksytty EU-standardi EN 1499 mukaisesti ja sen on testeissä havaittu kykenevän poistamaan käsistä 99,9% tutkituista mikro-organismeista. Koska Sterisol® System on ilma -ja bakteeritiivis, ei säilöntäaineille ole tarvetta.

Ihon hoitamiseksi tarjoamme myös voiteita, jotka on suunniteltu suojaamaan ja hoitamaan ihoa. 

Sopivat tuotteet uimahalleihin