Niko Mäkelä

Huippu-uimari Niko Mäkelä

Niko Mäkelä on riihimäkeläinen huippu-uimari ja moninkertainen Suomen mestari. Nikon nimissä on esim. 50 metrin selkäuinnin Suomen ennätys.

"Tämä on merkittävä tuki, joka antaa minulle hyvät eväät kohti uintimaailman kärkeä", sanoo Niko yhteistyöstään Sterisolin kanssa.

Niko on osa Suomen olympiavalmennuskeskuksen uintiryhmää ja v. 2024 järjestettävät Pariisin kesäolympialaiset ovat yksi miehen uran päätavoitteista.

 

Padelliitto Uusi

Suomen Padelliitto

Suomen Padelliitto on Suomen Olympiakomitean kumppanuusjäsen ja Euroopan padelliitto FEPA:n sekä kansainvälisen padelliitto FIP:n jäsen.

Suomen Padelliiton tarkoituksena on edistää, valvoa ja ohjata padelurheilua sekä sen kehitystä Suomessa.

Sterisol toimii liiton virallisena olosuhdekumppanina. Olemme valikoituneet kumppaniksi, koska tuotteemme ovat ystävällisiä niin iholle kuin myös ympäristölle. Tällä hetkellä tuotteitamme on käytössä esim. Tarmola Padelin hallissa Porvoossa ja Padel or Die:n hallissa Seinäjoella.

Sterisol toimii kumppanina myös CUPRA Finnish Padel Tourille, jota on mahdollista seurata ISTV:stä ja Ruutu-palvelusta.

Tarvitsetko laadukkaan henkilöhygienia- ja ihonhoitojärjestelmän omaan padelhalliisi? Ota yhteyttä Ville Ventoon, joko puhelimitse numeroon 040 672 6939 tai sähköpostitse osoitteeseen ville.vento@sterisol.fi.